Claus per Bioemprendre: 9è Curs d'Iniciació a la Bioemprenedoria

organizado por Biocat

Centre Esther Koplowitz (CEK), Auditori Esteve (Planta Altell)

Inicio: 30/04/2019

Fin: 14/05/2019

 • Claus per Bioemprendre: 9è Curs d'Iniciació a la Bioemprenedoria

  El 9è Curs d'Iniciació a la Bioemprenedoria "Claus per Bioemprendre" tindrà lloc al Centre Esther Koplowitz (CEK) en tres sessions: dimarts 30 d'abril, 7 i 14 de maig de 2019, de 18:00 a 21:00h.

  Les jornades s'adrecen a estudiants i llicenciats en ciències de la vida (biologia, farmàcia, biotecnologia, medicina, bioquímica, veterinària, químiques), estudiants de màster, doctorats i joves investigadors.

  El curs consta de tres sessions de tres hores cadascuna, on es mostra el paper de l’emprenedoria en el desenvolupament de la biotecnologia; les primeres passes per bioemprendre, des de la idea fins a les primeres ronda de finançament; i les fases i partners que conformen el cicle de vida d’una empresa biotecnològica. El curs compta amb la col·laboració de l'Associació de Biotecnòlegs de Catalunya, CataloniaBIO & HealthTech i el suport de la Fundació Dr. Antoni Esteve.

  Durant el curs es presenta l’experiència personal de bioemprenedors que estan tirant endavant companyies innovadores i internacionals, que expliquen les claus de com crear un negoci propi; els encerts, els fracassos, els problemes i les satisfaccions que comporta bioemprendre.

  L'idioma de les sessions serà majoritàriament català, tot i que alguns ponents podran fer la seva intervenció en castellà o anglès.

   

  Aquesta edició comptarà amb la participació de:

   

  Més informació a: https://www.biocat.cat/ca/fem/formacio-talent/claus-bioemprendre 

  En cas que els entrades estiguin esgotades, si us plau contacta amb events@biocat.cat o trucant el +34 93 310 33 30 per ser afegit a la llista d'espera.

   

   

  Per cancel·lar la teva assistència a les sessions, envia un correu electrònic a: lrogel@biocat.cat.

  Si la cancel·lació es rep més d'una setmana (7 dies hàbils) abans de la data de les sessions de Claus per Bioemprendre, es reemborsarà el 100% de la quota d'inscripció. Si la cancel·lació es rep durant la setmana anterior a la data de la sessió, es reemborsarà el 50% de la quota d'inscripció. Si no es dóna cap avís, els participants no seran reemborsats, fins i tot si no assisteixen a les sessions.

 • Entrades

  Este evento se ha terminado. No es posible comprar entradas.Ese evento utilizó XING Events para la inscripción de participantes y la venta de entradas online. Realice su propio evento de forma eficaz y profesional asimismo.
  ¡Pruébelo ahora!

  * IVA legal incl.

Recomendar

O reenvíe este link:

Exportar

Información

 • Organitzadors

  Organitza:

   

  Col·labora:

  Catalonia Bio Healthtech

  Associació de Biotecnòlegs de Catalunya

   

  Patrocina:

 • Adreça

  Ubicación del evento

  Centre Esther Koplowitz (CEK), Auditori Esteve (Planta Altell) C/ Rosselló 149-153 08036 Barcelona España
  ¿Es un lugar adaptado para personas con movilidad reducida? Desconocido
powered by XING Events

Este evento ha sido organizado por: Biocat
Más participantes con soluciones de gestión de eventos online de XING Events.

Información legal