Lessons Learned: Convergència entre els sectors biofarmacèutic i MedTech

hosted by Biocat

Enter event location

Start: Wednesday, 29 Nov 2017 16:00

End: Wednesday, 29 Nov 2017 19:30

 • Tiquets

  The event is over. It is not possible to purchase tickets anymore.This event used XING Events for online ticketing. Start to organise your own events in an effective and professional way.
  Test it now

  * incl. legal VAT

  Basant-nos en l'historial recent de la indústria biofarmacèutica i el seu pipeline, podem afirmar que per si sola podrà aportar solucions innovadores i efectives a les principals malalties? Probablement el futur immediat passi per esborrar les fronteres entre el desenvolupament de medicaments i dispositius mèdics. En la propera jornada del cicle Lessons Learned compartirem l'experiència d'empreses que ja estan basant la seva estratègia en la convergència entre el món biofarmacèutic i el dels dispositius mèdics, una tendència global que ja ha arribat al nostre ecosistema a Catalunya.

  Política de cancel·lació:
  Per cancel·lar una sessió heu d’enviar un correu electrònic a: lrogel@biocat.cat. Si la petició de cancel·lació és rebuda amb una antelació superior a 7 dies naturals anteriors a la data de la sessió de Lessons Learned es procedirà a fer la devolució total de l’import ingressat. Si la petició és rebuda durant el període que comprèn els 7 dies anteriors a la data de la sessió es farà el retorn del 50% de l’import total. Si no es rep cap petició de cancel·lació, no es procedirà a fer cap devolució encara que l’assistent no hagi assistit a la sessió.

 • Direcció

  Event venue address

  Parc Científic de Barcelona (PCB) - Sala Dolors Aleu C/Baldiri Reixac, 4-8 , Edifici Clusters 08028 Barcelona Spain

Share

Or share this link:

Export

Information

 • Organitzadors

   

  Amb el suport de:

   

   

   

powered by XING Events

Event organiser: Biocat
More participants thanks to online event management solutions from XING Events.

Imprint